O Nama

Mikonutri S je kompanija koja se bavi prodajom suplemenata ishrani koji pomažu poboljšanje imunološkog sistema, a samim tim i sveukupnog zdravstvenog stanja.

Mikonutri S je ekskluzivni distributer kompanije Mycology Research Laboratories (MRL), Ltd., iz Velike Britanije, vodećeg globalnog lidera na tržištu nutritivnih gljiva. U skladu sa zahtevima EU za proizvodnju hrane, MRL obraća jednaku i veliku pažnju kako na kvalitet (ima saradnju sa vrhunskim stručnjacima, poseduje GAP i GMP sertifikaciju, organsko poreklo), tako i na istraživanje odnosno, proizvodi su redovno klinički testirani za primenu u rešavanju različitih zdravstvenih problema.

MRL koristi patentiranu japansku proizvodnu tehnologiju za uzgajanje odabranih sojeva različitih gljiva u Kaliforniji. Sojevi su izabrani na osnovu njihove sveukupne biološke aktivnosti i stabilnosti (čistoće). Proces uzgajanja je u skladu sa Zakonom Kalifornije o organskoj hrani iz 1990. godine.

Biomasa od gljiva MRL je sertificirana kao 100% organski proizvod u SAD sa strane Quality Assurance International. U decembru 2005 godine, prah MRL je dobio sertifikat za organski proizvod i od EU u saglasnosti sa Regulativom Saveta EU br. 2092/91 Quality Assurance International.

Proces odgajanja proizvoda MRL - Prašak za sve proizvode MRL nije iz ekstrakta gljiva, već sadrži i micelijum (podzemni koren) i primordijum (mladi plod), kultivirani u biomasu koja raste na steriliziranom substratu.

Ovaj proces odgajanja obezbeđuje nezagađeni prašak od drugih gljiva i odsustvo pesticida i teških metala. Sistem odgajanja je sopstven, omogućuje standardiziranu proizvodnju ovih dodataka ishrani. Praškasta biomasa zatim se zapečati u plastičnim kontejnerima.

Proces proizvodnje u MRL - Naši proizvodi se obrađuju pod istim rigorozno-kontroliranim uslovima koji se primenjuju za proizvodnju konvencionalnih lekova. Ovim se obezbeđuje 500 mg standardizovanog sadržaja gljiva po tableti.

Tablete su film obložene za zaštitu od vlage, a time se obezbeđuje kvalitet proizvoda i duži period važnosti.

Tablete se puštaju u upotrebi nakon prelaska testa za kontrolu kvaliteta. Izbor aditiva u izradi je pogodan za vegetarijansku i Košer ishranu.

Mikonutri S Vam nudi proizvode u obliku:

Tablete: kutija od 90 tableta po 500mg biomase gljiva (za jedan mesec). Preporučena dnevna doza je 3-6 tableta. Tablete se najbolje apsorbiraju na prazan stomak i uzimaju se sa mlakim čajem ili vodom.

- Prašak: kutija od 250gr biomase gljiva (za oko 4 meseci). Preporučena dnevna doza je 2-4gr. Svaka kutija sadrži mericu od 2gr. Biomasa se najbolje apsorbira na prazan stomak sa mlakim čajem, vodom, ili možete da promešate prašak sa jogurtom ili sokom od jabuke.

 

Kontakti: Nevenka Rosomanova - info@budizdrav.rs; viber +38970204-301

Kontakt: Prim. Zvonko Abramovic; tel: +381 (0)63 417-622

               

Budizdrav © 2021. UKION SHOPS